MI SMO ALMY GRADNJA

Kompanija Almy Gradnja je privatno preduzece koje se bavi izgradnjom objekata i investicionim
poslovima u građevinarstvu.

Ko smo mi?

Osnovna djelatnost naše kompanije je visokogradnja

Kompanija Almy gradnja nastoji što originalniju ideju pretvoriti u vrhunski proizvod koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet, ljepotu i vrijednost proizvoda kako bi se dugorocno održali na tržištu i pozicionirali daleko ispred konkurencije. Duga tradicija i godine iskustva te visokokvalifikovano osoblje pružaju sigurnost svima koji nam ukažu svoje povjerenje. Arhitekte i građevinski inženjeri na sebe su prihvatili odgovornost izvršavanja građevinskih poslova, koordinaciju između zaposlenih na gradilištima te nadgledanje radova u toku i osmišljavanje najboljih rješenja.

Almy Gradnja ima tim visokokvalifikovanih građevinskih inženjera sa licencom, bez kojih firma ne može ostvariti svoj uspjeh i apsolutno odgovoriti visini zadatka. Ovlašteni za sve vrste radova u građevinarstvu, građevinski inženjeri i arhitekte projektnu dokumentaciju prate te upoređuju izvršene radove i vrše korekcije ukoliko je potrebno.


Rekonstrukcija i uređenje postojecih objekata, te izgradnja stambenih i poslovnih zgrada, sportskih dvorana i terena djelatnosti su koje svjedoce o širokom spektru obavljanja građevinskih aktivnosti visokogradnje.
Naša firma je u mogucnosti da gradi javne objekte kao što su zdravstvene, sportske, kulturne, trgovacke i slicne građevine kao i poljoprivredne i industrijske objekte.

Sistem “Ključ u Ruke”

Radimo i po sistemu “Ključ u Ruke”. Koristeći moderne tehnologije i tehnike gradnje, uz stručan kadar, najkvalitetnije materijale kao i materijale iz vlastite proizvodnje (beton, asfalt, šljako-betonski elementi, betonska galanterija, drvena, pvc i alu stolarija), garantujemo da ćemo svaki projekat završiti na obostrano zadovoljstvo i u zadatim rokovima.
Vrijeme govori sve! Svoj uspjeh dugujemo našim klijentima koji su nam ukazali povjerenje i odabrali nas. Ono što jesmo, nastali smo uz mnogo predanog rada, ostvarivanjem vaših želja i rješavanjem vaših problema.

Naše vrijednosti

Naša strategija

Inovativna rješenja i ideje

Konstantno pratimo sve inovacije na građevinskom tržištu i koristimo ih u svom radu.

Najmodernija oprema i mehanizacija

Koristimo najnoviju opremu, materijale, tehnologije i razvoj kako bismo pružili najbolju uslugu.

Impresivne reference

Naši talentirani i iskusni dizajneri mogu kreirati bilo koji projekat u bilo kojem stilu.

Naša misija

Kratki prikaz našeg rada

Naši rezultati

Vodeća kompanija u oblasti visokogradnje i niskogradnje

40+

PROJEKATA

30+

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

50+

kvalificiranih uposlenika

Postanimo partneri

Posjedujemo široku mrežu kompanija

Otvoreni smo za svaku saradnju sa drugim kompanijama! Možemo uspostaviti dugoročne i obostrano korisne odnose
i postati pouzdani partneri!

Zadovoljni klijenti